Yritys

Turvakolmio Group Oy

Turvakolmio Group suunnittelee, tuottaa, toimittaa ja ylläpitää kattavia turvatekniikan palveluja vaativiin asiakasympäristöihin. Yhtiön ratkaisut koostuvat video- ja kameravalvonnan järjestelmistä, rikos- ja kulunvalvonta- , lukitus- sekä paloturvajärjestelmistä.

Yrityksellemme merkittävimmät pitkäaikaiset asiakkuudet edustavat valtionhallintoa, kuntia ja julkisyhteisöjä, teollisuuden, rakentamisen sekä kaupanalan yrityksiä. Viimeisimmän asiakastyytyväisyysmittauksen mukaan asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä (NPS 55). Asiakkaiden antamassa palautteessa korostuvat yrityksemme vahvuudet – “toimitukset vastaavat sovittua”, “tuotteet ja järjestelmät toimivat sovitulla tavalla”, “vikatilanteessa saa apua nopeasti” sekä “ammattitaitoiset ja osaavat asentajat”.

Tilikaudella 2019 yhtiön liikevaihto kasvoi 26 % ollen 12 505 tuhatta euroa (9 956 tuhatta euroa 2018). Yrityksen henkilöstömäärä tilikauden lopussa oli 93 (63 henkilöä 2018). Yrityksellä on toimipisteet Vantaalla, Tampereella ja Lahdessa. Yritys on toiminut vuodesta 1993 ja pääomistajana toimii Helmet Capitalin edustama sijoittajaryhmä.

Monimerkkitalona Turvakolmion toimittamissa ratkaisuissa vahvuuksina korostuvat toimitusvarmuus, järjestelmien monipuolisuus sekä joustavuus.  CLAUDO® on Turvakolmion tavaramerkkisuojattu palvelukokonaisuus, jolla asiakkaalle pystytään tarjoamaan avaimet käteen palveluna kaikki Turvakolmion edustamat turvatekniset ratkaisut, myös rahoitettuna.

Turvatekniikan toimialan pitkän aikavälin näkymänä on odotettavissa perinteisten turvapalveluiden ja tietoturvapalveluiden lähentyminen. Tätä muutosta ajavat turvatekniikan digitalisaatio, uhkakuvakentän monimutkaistuminen sekä asiakkaiden kasvava halu ostaa kokonaisturvaa ”avaimet käteen” palveluna. Tässä muutoksessa Turvakolmiolla on merkittävä rooli vahvana asiantuntijana ja palveluiden tarjoajana. 

Referenssejämme

Asiakas­kokemuksia

asiakaskokemus: Noli Studios

Meillä on ollut ilo ja kunnia toimia modernin majoituskonseptin Noli Studiosin turvallisuuskumppanina. Alla olevalla videolla näkyy todella tyylikkään hotelliympäristön lisäksi yhteistyömme tuloksia ja fiiliksiä –

Lue lisää »

Sertifi­kaattejamme

Arvomme

Kaikkea toimintaamme niin sisäisesti kuin ulkoisesti suhteessa asiakkaisiin, yhteiskuntaan ja kumppaneihin ohjaavat yhdessä henkilöstön kanssa määritellyt viisi arvoa.

Laatu

Laatu. Voimme aina ylpeästi kertoa, että jokainen tekemämme työ on ‘meidän’ käsialaamme. Meille laatu tarkoittaa mm. aikatauluissa pysymistä, töiden etenemiseen liittyvää raportointia sekä ensiluokkaista työn jälkeä. Laatu on hyvää, ystävällistä sekä ammattitaitoista palvelua ja laadukkaita tuotteita.

Luotettavuus

Luotettavuus. Pidämme lupauksemme, viestimme ja ilmoitamme poikkeuksista. Luotettavuus on vastuun kantamista avoimesti sekä tavoitettavuutta asiakkaan suuntaan. Olemme paikalla sovittuun aikaan ja käsittelemme asiakkaidemme tietoja aina luottamuksellisesti ja äärimmäistä tarkkuutta noudattaen.

Kumppanuus

Kumppanuus. Toimimme asiakkaan liiketoimintaa edistäen ja huomioimme heidän tarpeensa. Pyrimme olemaan ennen kaikkea turvallisuuskumppani - ei pelkkä järjestelmätoimittaja. Kuuntelemme asiakasta ja otamme heidän tarpeensa huomioon. Emme omista kristallipalloa, mutta pyrimme aina näkemään hieman nykyhetkeä pidemmälle. Haluamme luoda laadukasta turvatekniikkaa, joka palvelee nyt ja tulevaisuudessa. Kuin avioliitto, myötä- ja vastoinkäymisissä.

Kannattavuus

Kannattavuus. Asiakas voi luottaa taloutemme olevan kunnossa Toimittamamme ratkaisut ja palvelut eivät ole hinnoiltaan halvimpia, mutta ovat elinkaarikustannuksiltaan kannattavimpia Tuotamme palvelumme kustannustehokkaasti niin yrityksemme - että asiakkaamme näkökulmista.

Kehittyvä

Kehittyvä. Otamme asiakkaidemme ongelmat haasteina. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja pyrimme löytämään uusia toimintatapoja, järjestelmiä sekä mahdollisuuksia. Näin pysymme aallon harjalla ja pystymme vastaamaan asiakkaamme kiperimpiinkin kysymyksiin ja ongelmiin. Meillä on todella ammattitaitoista ja osaavaa porukkaa.