tiedotteet

VALVOMME PUOLESTASI, JOTTA SINUN EI TARVITSE

Digitalisaation kehittyminen on herättänyt uudenlaisia tarpeita yritysten turvallisuuteen liittyen. VALVO-verkonvalvontapalvelu mahdollistaa entistä kokonaisvaltaisemman kumppanuuden, jonka myötä voimme toimia entistä paremmin tukenasi turvateknisiin tietoverkkoihin ja laitteisiin liittyvässä turvallisuudessa. 


Mietitään esimerkiksi tilannetta, jossa valvontakamerasi lakkaa syystä tai toisesta toimimasta. Tekninen vika, laitteen vanhuus, ilkivalta, sähkökatko, ukkosvaurio tai huolimattomuus voivat invalidisoida kameran toiminnan. Huomaatko heti jos kamerasi lakkaa tallentamasta kuvaa? Vai havaitaanko se vasta sitten kun kamerakuvaa tarvittaisiin, mutta sitä ei löydykään? VALVOn avulla huomaamme viipymättä, jos yhteydet laitteiden välillä lakkaavat toimimasta. 

Ongelmatilanne voi syntyä myös, jos kulunvalvonnan yhteydet eivät toimi eikä asiaan reagoida. Pahimmassa tapauksessa kulunvalvontajärjestelmän toiminta lakkaa yöllä eikä seuraavana aamuna kenenkään avain toimi. VALVO pitää huolen siitäkin, että laitteiden ja järjestelmien toiminta päivitetään jatkumaan hyvissä ajoin. 

VALVO-verkonvalvontapalvelun asiakkaana siirrät vastuun turvateknisten tietoverkkojen ja laitteiden hoitamisesta meille. Me osaamme varautua ongelmatilanteisiin ja valvomme puolestasi ettei vahinkoa pääse syntymään. 

Mikä on VALVO?  

VALVO-verkonvalvontapalvelu on kokonaisvaltainen konsepti, jonka avulla voit keskittää yrityksesi turvateknisistä tietoverkoista ja laitteista huolehtimisen Turvakolmion asiantuntijoiden osaaviin käsiin. VALVO mahdollistaa turvateknisten tietoverkkojen täysivaltaisen monitoroinnin, etäkäytön ja valvonnan.  

Ongelmatilanteissa hälytykset vastaanotetaan ja niihin reagoidaan Turvakolmion asiantuntijoiden toimesta. Hälytykset tulevat suoraan meille, joten asiakkaana sinun ei tarvitse vastaanottaa vaikeaselkoisia teknisiä hälytysviestejä. Sen sijaan saat meiltä selkeästi ymmärrettävän tiedon siitä mikä hälyttää ja miksi, miten ehdotamme että se hoidetaan ja mikä on kustannusarvio. 

Paras lopputulos saavutetaan kun kaikki keskittyvät vahvuuksiinsa. Turvakolmion syväosaaminen on paketoitu uniikiksi palveluksi vaativiinkin asiakasympäristöihin. VALVO-verkonvalvontapalvelu koostuu eri elementeistä, joiden avulla räätälöimme kullekin asiakkaalle parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden.  


VALVO-tuoteperhe koostuu useasta eri elementistä

Miksi valita VALVO?  

Yrityksen turvallisuutta tulisi ajatella kokonaisuutena. Turvallisuuden kannalta on paras keskittää turvajärjestelmät ja -laitteet yksiin luotettaviin käsiin. 

VALVO-konsepti mahdollistaa turvateknisten ohjelmistojen hankinnan palveluna sekä järjestelmien turvallisen ja kustannustehokkaan etäkäytön. Ulkoistamalla turvaverkon valvonnan meille, tiedät että mahdollisiin ongelmiin puututaan järkevällä tavalla jo ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa isompaa vahinkoa. 

Perinteisten turvajärjestelmien ylläpito, valvominen ja päivittäminen ovat turvallisuuden kannalta yhtä tärkeitä kuin tietoturvauhkien välttäminen. Haittaohjelmat osaavat käyttää hyväkseen turvajärjestelmien haavoittuvuuksia eikä ongelmia aina huomata ennen kuin maito on jo maassa. Turvalaitteita tulisi ajatella kuten muitakin tietokoneita. VALVOn avulla vältät riskit, joita laitteiden huolimattomasta tai osaamattomasta ylläpidosta voi seurata. 

Pahimmillaan verkkoon liitetyt laitteet voivat avata haittaohjelmille pääsyn koko yrityksen tietojärjestelmiin. Parhaimmillaan pienimmätkin ongelmat ennaltaehkäistään laitteiden ja niiden valvonnan avulla jo ennen kuin ne pääsevät syntymään. Luottamalla verkonvalvonnan käsiimme, voit keskittyä olennaiseen. VALVOmme puolestasi, jotta sinun ei tarvitse. 

Miten pääsen VALVO-verkonvalvonnan asiakkaaksi? 

Turvakolmio on kehittänyt VALVO-verkonvalvontapalvelun vastaamaan tärkeästä osasta yritysten kokonaisturvallisuutta. VALVO-verkonvalvontapalvelun asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia turvateknisistä laitteista ja tietoverkoista tai edes ymmärtää niiden toimintaa. Turvakolmio hoitaa sovittaessa kaiken puolestasi. 

Käytännössä VALVO-palvelun käyttöönotto tapahtuu kolmivaiheisesti. Ensin kartoitamme nykytilanteen, jonka avulla teemme ehdotuksen sinua parhaalla mahdollisella tavalla palvelevasta sopimusmallista. Seuraavaksi määrittelemme sopivat päätelaitteet ja teemme tarvittavat konfiguroinnit sekä dokumentoinnit. Lopuksi viimeistelemme palvelun toimintakuntoon.  


Lue myös HS-turvallisuusjulkaisussa huhtikuussa julkaistu artikkelimme ”Yrityksen turvajärjestelmiä on valvottava kokonaisvaltaisesti”