Rekry

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ ITÄ-SUOMEEN

Joensuu

Turvakolmio etsii joukkoonsa Joensuuhun myynnin ammattilaista, jolle turvallisuustekniikka ja paloturvallisuus ovat ennestään tuttuja asioita.

Myyntipäällikkönä tulet osaksi noin kymmenen hengen myyntitiimiä, jolla on laaja ja pitkäaikainen kokemus turvallisuusteknisistä järjestelmistä ja palveluista. Työtehtäväsi sijoittuvat pääasiallisesti Itä-Suomen seudulle.

Seuraavat ominaisuudet auttavat merkittävästi tässä positiossa:
  • vahva osaaminen palvelu- ja sopimusmyynnistä
  • turvallisuustekniikan tuntemus (esim. videovalvonta, kulunvalvonta, RI-järjestelmät, lukitusratkaisut sekä paloturvallisuus)
  • vahva asiakaspalveluosaaminen
  • hyvät tiimi- ja ryhmätyöskentelytaidot
  • lisäksi käsitteiden ”CRM, Pipeline, raportointi ja MS365” tulisi soittaa kelloja

Näiden lisäksi edellytämme nuhteetonta taustaa sekä ajokorttia.

Tarjoamme sinulle paikan kannattavasta ja kasvavasta yrityksestä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Turvakolmiossa vallitseekin avoin, kannustava ja innostava työilmapiiri. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaasta ja luotettavasta työnjäljestä ja kuulemamme mukaan meistä huokuu ”tekemisen meininki”. Meitä turvakolmiolaisia on noin sata, ja työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys on meille äärimmäisen tärkeä asia. Tämän takia henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. liikuntaharrastusten tukeminen, lounasetu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi joko alla olevalla lomakkeella, tai sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@turvakolmio.fi

Hakuaika on 14.11.2021 asti, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ethän epäröi jättää hakemustasi!

Lisätietoja paikasta antaa;

Mikko Pesonen

aluepäällikkö, Itä-Suomi
010 202 6520
mikko.pesonen@turvakolmio.fi

Jätä hakemus