Rekry

Haemme jatkuvasti hyviä tekijöitä tiimeihimme niin Vantaan, Lahden, Tampereen kuin Joensuunkin toimipisteisiinTurvakolmiossa on mahdollista työskennellä monissa eri tehtävissä, joista esimerkkeinä mm. lukkoseppä, järjestelmäasiantuntija, turvalaiteasentaja, projektipäällikkö, projektisuunnittelija sekä myyntipäällikkö. Vaikka meillä ei siis olisi juuri tällä hetkellä sinulle sopivaa paikkaa avoinna, kannattaa meille silti lähettää avoin hakemus alla olevan lomakkeen kautta. 

Turvakolmiolaisia yhdistää huonon huumorintajun lisäksi kyky itsenäiseen työskentelyyn paineenkin alla, halu kehittyä ja kouluttautua sekä tunnollinen ja tarkka ote työntekoon. Olemme sitä mieltä, että hyvällä asenteella pääsee pitkälle – ohjelmistot, järjestelmät ja toimintatavat oppii tekemällä. 

Koska toimimme turva-alalla, edellytämme nuhteetonta taustaa jokaiselta työntekijältämme. Myös ajokortti on useissa tehtävissämme välttämätön. 

Työilmapiirimme on avoin, kannustava ja innostava. Olemme panostaneet työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Tarjoamme mm. laajat työterveyshuollon palvelut, rohkaisemme työntekijöitämme harrastamaan tarjoamalla liikunta- ja kulttuurietua sekä järjestämme aktiivisesti työkykyä tukevaa toimintaa. 

Turvakolmio Group on kotimainen, noin 100 henkilöä työllistävä turvallisuusalan huippuosaaja. Olemme profiloituneet vaativiin turvateknisiin järjestelmiin ja asiakkaamme arvostavat etenkin luotettavaa ja laadukasta tekemistämme, sekä vahvaa ammattitaitoamme. Turvakolmiosta saa kaikkien perinteisten turvateknisten järjestelmien lisäksi myös paloturvallisuuden- ja lukituksen järjestelmät. Toimipisteemme ovat Vantaan Koivuhaassa, Tampereella sekä Lahdessa. 

Mikäli Sinulle heräsi mitä vain kysyttävää Turvakolmiosta työpaikkana, ole yhteydessä rekrytointi@turvakolmio.fi.

Jätä hakemus