Rekry

Asentaja, paloturvallisuus – VANTAA

Vantaa

Haemme toiminnan kasvaessa ammattitaitoista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan tiimiimme. Paloturva-asentajan työtehtävässä toimit itsenäisesti kokonaisvaltaisissa paloturvallisuuden asennus-, huolto- ja ylläpitotehtävissä. Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi paloturvajärjestelmien asennukset ja ohjelmoinnit, sekä huolto- ja viankorjaustyöt vaihtuvissa asiakaskohteissa sekä työmaaoloissa, pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Voit olla jo kokenut paloturva-alan osaaja, tai sähköasentaja etsimässä uutta työympäristöä paloturvallisuuden parissa. Olemme monimerkkitalo, jossa pääset toimimaan laajasti paloturva-alan aallonharjalla.

Tarjoamme sinulle paikan kannattavasta ja kasvavasta yrityksestä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Paloturvallisuuden tiimissä Vantaalla työskentelee noin 15 ammattilaista. Turvakolmiossa arvostamme avointa, reilua ja joustavaa ilmapiiriä sekä positiivista henkeä. Meitä turvakolmiolaisia on noin sata, ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi henkilöstöetuihimme kuuluu mm. liikuntaharrastusten tukeminen, lounasetu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Tulevalta asentajalta odotamme;

  • työkokemusta paloturvallisuus- tai sähköalalta
  • kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa
  • teknistä ongelmanratkaisukykyä ja tarkkuutta
  • asiakaspalvelualttiutta

Lisäksi edellytämme nuhteetonta taustaa sekä ajokorttia.

Eduksi luetaan;

  • laitetuntemus paloilmoittimista ja savunpoistosta
  • CADS/Autocad osaaminen
  • reipas, myynnillinen asenne ja halu kehittyä

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa alla olevasta valikosta, tai lähettämällä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@turvakolmio.fi

Hakuaika on 31.10.2021 asti, mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ethän epäröi jättää hakemustasi!

Lisätietoja paikasta antaa liiketoimintajohtaja Eetu Heikkilä, 010 202 6596 / eetu.heikkila@turvakolmio.com

Eetu Heikkilä

liiketoimintajohtaja
010 202 6596
050 527 2177
eetu.heikkila@turvakolmio.fi

Jätä hakemus