tiedotteet

Lahden toimipisteessä rakennetaan kasvua tukevan kivijalan päälle

Turvakolmion Päijät-Hämeen toimipiste sijaitsee Lahdessa. Aluepäällikkönä toimii Jarkko Heinonen, joka nimeää tavoitteekseen yksikön kehittämisen ja kasvattamisen sekä parhaan mahdollisen palvelun tarjoamisen asiakkailleen. Kasvun myötä rekrytoimme lisää osaajia Lahteen.

Lahden yksikö vahvuus on vankka sähköisen paloturvallisuuden osaaminen, mutta kaikki muutkin Turvakolmion tarjoamat palvelut ovat saatavilla myös Päijät-Hämeen yksiköstä. Asiakkaan muuttuvat tarpeet huomioidaan ja suunnanmuutoksiin pystytään reagoimaan nopeastikin kiitos osaavan ja monipuolisen tiimin.

Aluepäällikkö Jarkko Heinonen on tehnyt pitkän uran Turvakolmiossa

Tiimin vetäjänä toimii aluepäällikkö Jarkko Heinonen, joka on tullut taloon vuonna 2005 työharjoittelijaksi ja edennyt monen välivaiheen kautta aluepäälliköksi. Periaatteet työn laadusta ovat vieneet pitkälle. Jarkko toteaa, ettei pidä ikinä jättää jälkeensä mitään, mitä ei kehtaa myöhemmin sanoa omakseen. Tämä ajatus näkyy myös Turvakolmion arvoissa, joista laadukas työnjälki on yksi tärkeimmistä.

Jarkon vahvuuksiin kuuluu kokemus monesta eri positiosta ja talon tunteminen läpikotaisin. Itse hän mainitsee vahvuudekseen esimerkillä johtamisen ja myös joukkuepelitaustasta on varmasti hyötyä tiimityöskentelyssä.

Laadukkaan työnjäljen lisäksi Jarkko pitää tiimeineen kiinni siitä, että he toimivat luotettavana kumppanina asiakkailleen. Asiakkaiden tarpeisiin vastataan kokemuksen ja vankan osaamisen turvin. Miellyttävän ja laadukkaan palvelukokemuksen tarjoaminen on turvakolmiolaisille kunnia-asia.

Sinustako turvakolmiolainen?

Lahden tiimiin kuuluu tällä hetkellä Jarkon lisäksi huoltopäällikkö sekä viisi asentajaa ja kaksi myyjää. Monipuoliseen joukkoon mahtuu niin alan rautaisia ammattilaisia kuin tuoreita potentiaalisia kasvojakin. Jokaiselle löytyy oma paikkansa ja kasvun myötä tiimiin haetaan myös vahvistusta.

Turvakolmio tarjoaa työntekijöilleen laajat työterveyshuollon palvelut sekä vuosittaisen liikunta- ja kulttuuriedun. Järjestämme aktiivisesti myös erilaista työkykyä tukevaa toimintaa. Lahdessa saat esimiheksesi henkilön, jonka mielestä parasta työssä on nähdä oman yksikön työntekijöiden tulevan aamulla hymyillen töihin. Tekemisen meininki huokuu turvakolmiolaisista ja työilmapiiri on avoin sekä kannustava.

Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.