tiedotteet

TURVATEKNISET RATKAISUT NYKYAIKAISESTI

Nykyaikaiset turvatekniset ratkaisut ovat paitsi turvallisuusteko, myös arkea helpottava tekijä. Digitalisaatio tuo sekä haasteita että mahdollisuuksia turvateknisten järjestelmien käyttöön. Me Turvakolmiolla pidämme ensisijaisen tärkeänä sitä, että pysymme jatkuvasti ajan tasalla. Näin ollen voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuen turvatekniikassa. 


Turvakolmiosta saat saman katon alta kaikki turvatekniset ratkaisut. Videovalvonnan avulla tunnistetaan henkilöitä ja todistetaan tapahtumien kulkua jälkikäteen. Kulunvalvonta sekä sujuvoittaa liikkumista että pitää asiattomat henkilöt loitolla. Rikosilmoitinjärjestelmällä voidaan ennaltaehkäistä suurempien vahinkojen ja tappioiden syntyminen, kun kutsumattomat vieraat huomataan ajoissa. 

Perinteisten turvateknisten järjestelmien lisäksi tarjoamme muita arkea helpottavia tekijöitä kuten henkilöturvajärjestelmiä ja avainkaappeja. Ovipuhelimet sujuvoittavat aulapalvelun tehtäviä ja työajanseuranta, jonka voi liittää halutessaan kulunvalvonnan tunnisteisiin, helpottaa palkanlaskentaa. Kaikki tarjoamamme palvelut voidaan integroida keskenään kokonaisvaltaiseksi paketiksi. 

Turvakolmiosta saat monipuoliset ja luotettavat turvatekniikkaratkaisut

Autamme pitämään turvatekniset järjestelmäsi ajan tasalla 

Kun turvatekniset laitteet ja järjestelmät monimutkaistuvat nykyajan vaatimusten mukaisesti, pyrimme tekemään niiden käytön asiakkaalle kuitenkin mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Sen lisäksi että otamme huomioon nykyajan haasteet, hyödynnämme myös digitalisaation mukanaan tuomat edut.  

Digitalisaation myötä perinteisistä fyysisistä avaimista on siirrytty digitaalisiin turva-avaimiin, jotka toimivat myös mobiililaiteissa. Uudenaikaisissa lukijoissakin on mobiilivalmius. Turvallisimmat niistä pystyvät reagoimaan hakkerointiyrityksiin, ja sekä lukijoiden että tunnisteiden salausavaimia voidaan vaihtaa tarvittaessa. Lukijat on kehitetty toimimaan myös Pohjolan kylmissä olosuhteissa. 

Myös biometriset lukijat ovat kehittyneet digitalisaation myötä. Sormenjälkilukijoiden käytettävyys on parantunut niin, että lukijat toimivat hyvin myös likaisilla tai märillä käsillä. Mobiilikulkeminen mahdollistaa muun muassa ovien etäavauksen ja kaksivaiheisen tunnistautumisen.  

Kokonaisvaltaista palvelua haastaviin ympäristöihin 

Siinä missä turvatekniikasta huolehdittiin ennen vanhaan tilaamalla laitteita seinälle asennettaviksi, on nykyään kokonaisvaltainen palvelu avainsana myös turvatekniikassa. Asiakkaanamme saat kaikki järjestelmät ja palvelut kustannustehokkaasti yhdestä paikasta. Räätälöimme ne tarpeidesi mukaisesti helpoksi avaimet käteen -paketiksi. 

Turvakolmio on profiloitunut toteuttamaan laajoja ja monimutkaisia turvateknisiä ratkaisuja. Meillä on kokemusta pitkälle integroiduista järjestelmistä, joita toimitamme myös kaikkein haastavimpiin ympäristöihin. Laadukas ja kustannustehokas palvelu on kilpailuetumme. Toimimme tukenasi turvallisuudessa kaikissa olosuhteissa. 

Turvatekniikan asiantuntijamme palvelevat sinua vankalla ammattitaidolla uusien innovaatioiden ja palveluiden kautta. Pyrimme siihen, että työntekijämme erikoistuvat tuntemaan tietyt järjestelmät läpikotaisin, ja että olemme perillä alan viimeisimmistä kuulumisista. Näin voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tutustu turvatekniikan uusiin tuuliin neliosaisessa Turvatiistai-webinaarisarjassamme:


Haluatko saada alan ajankohtaisimmat tiedotteet ja uutiset ensimmäisten joukossa? Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme oheisesta painikkeesta.

Kaipaatko lisää lukemista? Kurkkaa muut asiantuntija-artikkelimme täältä