tiedotteet

Turvakolmio Group Oy on nyt osa Loihdetta

Turvakolmio Group Oy kuuluu 1.6.2022 alkaen Loihde-konserniin. Yhtiö jatkaa erillisenä yhtiönä, mutta kahden merkittävän turvallisuustoimijan, Turvakolmion ja Loihde Trustin yhteistyö tulee vielä tämän vuoden aikana tiivistymään, mikä näkyy asiakkaalle entistäkin parempana palveluna.

Turvakolmiota yli kolme vuotta johtanut Pekka Usva jää tässä vaiheessa pois toimitusjohtajan paikalta, ja yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty 1.6.2022 alkaen Loihde Trust Oy:n toimitusjohtaja Marko Järvinen.

Pekka Usva jatkaa Turvakolmiolla ainakin kesäkuun ajan ja on mukana käynnistämässä Turvakolmion ja Loihteen integraatiota. Hänellä on myös operatiivinen vastuu Turvakolmion toiminnasta kesäkuun ajan.

”Haluan esittää Pekalle isot kiitokset Turvakolmion luotsaamisesta viime vuosina. Yhtiö on kehittynyt isoin harppauksin Pekan osaavissa käsissä ja on nyt hyvässä vaiheessa, tästä on hyvä jatkaa Turvakolmion ja Loihteen yhteistä matkaa”

Marko Järvinen kiittelee

Myös Turvakolmion entiset omistajat kiittävät Pekkaa hyvästä suorituksesta:

”Pekan toimitusjohtajakautena liiketoiminta on jatkanut kannattavaa kasvuaan, samalla kun yrityksen keskeiset tietojärjestelmät on uusittu.”

”Tyytyväisyydellä voin todeta, että merkittävä Turvakolmion kehitysvaihe on saatu onnistuneesti päätökseen ja uusi vaihe alkaa tänään osana Loihdetta. Olen vakuuttunut, että Loihde luo erinomaiset edellytykset Turvakolmiolle ja sen osaavalle henkilöstölle tuottaa loistavaa asiakaskokemusta, kasvua ja kannattavuutta. On ollut ilo ja kunnia saada olla osa Turvakolmion tarinaa.”

Pekka Usva sanoo

TK Recycling Oy Ab:n toimitusjohtajana ja Turvakolmion operatiivisena johtajana jatkaa edelleen Pasi Tikkanen. Jouni Malmberg ottaa 1.6. vastuulleen paloliiketoiminnan kehittämisen valtakunnallisesti toimivaksi organisaatioksi.