tiedotteet

Turvakolmio ja Safetum yhteistyöhön

Turvakolmion ja Safetumin yhteistyösopimus mahdollistaa molempien yhtiöiden asiakkaille yhä laajemmat kiinteistöjen paloturvallisuutta edistävät ratkaisut. Nykyisellään kiinteistöjen paloturvallisuuden hoitaminen on pirstaloitunut ja kokonaiskuva ei ole kenenkään hallinnassa. Safetumin ja Turvakolmion yhteistyö ratkaisee tämän ongelman.

Yhteistyön avulla Turvakolmio pystyy tarjoamaan asiakkailleen paloturvallisuuden kokonaispalvelun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Turvakolmion teknisiin palveluhin on jatkossa linkitettävissä Safetumin asiantuntijapalvelut, eli pelastussuunnitelma- palvelut ja digitaalinen verkkopalvelu, jonka ansiosta pelastussuunnitelma ja turvallisuusohjeet ovat aina automaattisesti ajan tasalla ja luettavissa. 

Safetumin asiakkaille yhteistyö tuo mukanaan yhä vahvemman osaamisen paloturvallisuuslaitteiden huoltoihin ja urakointiin. Mahdollistaen yhä suurempien ja monipuolisempien paloturvallisuuslaitteiden ylläpitohankkeiden toteutuksen.

“Asiakasyrityksen liiketoiminnan jatkuvuuteen liittyvien riskien minimoimisessa on paloturvallisuudella kriittinen rooli. Safetum-yhteistyö tuo Turvakolmion CLAUDO® -palvelukokonaisuuteen merkittävän lisän, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajempaa paloturvan kokonaisuutta kuukausilaskutteisesti riskikartoituksista huoltoon ja ylläpitoon. Turvakolmio on tukenasi turvallisuudessa.”

Pekka Usva, toimitusjohtaja Turvakolmio Group Oy

”Yhteistyössä on voimaa. Olemme yhdessä edistämässä kiinteistöjen paloturvallisuutta ja rakentamassa yhä toimivampia palveluita kiinteistöpäälliköille ja kiinteistöjä hallinnoiville tahoille. Turvakolmion osaaminen tuo meidän teknisiin huoltopalveluihin ja urakointiin vahvan osaamisen. Tästä kehitysaskeleesta on ilo kertoa asiakkaillemme”

Teemu Kajava, toimitusjohtaja Safetum Oy

Lisätietoja: www.safetum.fi

Ota yhteyttä: yhteydenottopyyntö