Uutiset

Materiaalin vastaanottoratkaisu (MVR)

Digitalisoi ja automatisoi maa-aineksen, lumen ja jätteen vastaanottoprosessi alkaen materiaalin lähettämisestä aina vastaanottoon asti. Olemme olleet kehittämässä uudenlaista tuote- ja palvelukokonaisuutta lumen ja maan vastaanottoon.

Lue lisää »

Suomen vahvimmat platina

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Turvakolmio Group Oy:lle Suomen Vahvimmat Platina -luottoluokitussertifikaatin. Turvakolmio on kuulunut jo useampana peräkkäisenä vuonna Suomen Asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen Vahvimpiin yrityksiin.

Lue lisää »

Puhelinyhteytemme toimivat jälleen

EDIT: 11.6.2020 (klo. 14.50) Häiriöt puhelinyhteyksissämme on nyt korjattu Elisan toimesta. Pahoittelut vielä kerran tästä mahdollisesti auheutuneita häiriöitä. Arvoisat asiakkaat, yhteistyökumppanit sekä toimittajat. Puhelinyhteyksissämme on

Lue lisää »

Puhelinnumeromme muuttuivat

Arvoisat asiakkaat, toimittajat sekä yhteistyökumppanit. Turvakolmio Group Oy:n puhelinnumerot ovat muuttuneet. Vanhat numerot ohjautuvat jatkossa uusiin numeroihin. Uudet puhelinnumerot ovat päivitetty internetsivuillemme sekä sähköpostin allekirjoituksiin.

Lue lisää »

Helsinki – Maailman toimivin kaupunki

Kaupungin taloutta hoidetaan vastuullisesti, kestävästi ja tuottavasti, jotta kuntalaisten palvelut voidaan turvata pitkällä aikavälillä. Helsinki ottaa vastuunsa ilmastonmuutoksen torjunnassa vakavasti ja torjuu ilmastonmuutosta kunnianhimoisesti, muun

Lue lisää »