Salto by Turvakolmio – kulunvalvonnan uusi aika

Salto Systems on espanjalainen kulunvalvontajärjestelmien valmistaja, jonka ratkaisuilla valvotaan noin kahta miljoonaa ovea yli 90 maassa. Käyttäjiä järjestelmillä on yli 14 miljoonaa. Turvakolmio Group on Salton pääyhteistyökumppani Suomessa.

Salto –kulunvalvonta perustuu patentoituun SVN (Salto Virtual Network) –ratkaisuun, jossa järjestelmän älykkyys on hajautettu palvelimella olevaan kulunvalvontaohjelmistoon, henkilön kulkutunnisteeseen ja oviyksiköihin.

Järjestelmädataa kuljetetaan kulkutunnisteessa käyttäjän mukana. Aina kun käyttäjä luettaa kulkutunnisteensa lukijalle, vaihtavat nämä tietoja keskenään (esim. estolista tai huoltotarvetieto).

SVN mahdollistaa kulunvalvonnan ja sähköisen lukituksen myös oville, jotka eivät ole jatkuvassa yhteydessä ohjelmistoon (ns. offline –ovet). Tämä vähentää kustannuksia merkittävästi kun kaapelointitarve ja lukitusmuutokset minimoidaan.

Kulkutunnisteen järjestelmädatan päivitykseen tarvitaan vain yksi kaapeloitu online –yksikkö, ”hotspot” (esim. rakennuksen pääovi). Myös älypuhelin voi toimia ”hotspot” pisteenä.

Järjestelmä skaalautuu kaikenkokoisiin tarpeisiin ja se on poikkeuksellisen nopea asentaa ja ottaa käyttöön. Se mahdollistaa perinteisen kaapeloidun kulunvalvontajärjestelmän käytettävyyden ja turvallisuustason lähes mekaanisen lukituksen hinnalla.

Hyödyntämällä langattomia online -oviyksiköitä tai olemassa olevaa kiinteistön lähiverkkoa ja sähkölukkoja, saadaan myös ovien hälytykset ja etäohjaukset toteutettua reaaliajassa ilman erillistä kulunvalvontakaapelointia.

Salto by Turvakolmio –kulunvalvontaratkaisu soveltuu kaikentyyppisille oville.

Olemassa olevan mekaanisen lukituksen muuttaminen oikeaksi kulunvalvontajärjestelmäksi käy uskomattoman nopeasti ja edullisesti. Siksi rohkenemmekin sanoa, että puolitimme kulunvalvonnan hinnan tinkimättä turvallisuudesta tai käyttökokemuksesta!

Lisätietoa Saltosta löydät osoitteesta saltosystems.fi

 

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.