tiedotteet

Älykäs pysäköinnin hallintajärjestelmä

Älykäs pysäköinnin hallintaratkaisu, joka vähentää merkittävästi työmäärää ja samanaikaisesti lisää pysäköintitilan tuottavuutta

Automaattinen pysäköinnin hallintaratkaisu on kustannustehokas, joustava ja monipuolinen toimintamalli eri kokoisten ja erilaisten kiinteistöjen pysäköinnin hallintaan. Ei enää kaukosäätimiä, patterien vaihtoja, kulunvalvontakorttien jakamista ja uusimista, vaan kaikki, mitä pysäköintiin tarvitaan, on ainoastaan rekisterikilpi. Kuljettajan ei tarvitse kurotella tai nousta ajoneuvosta vaan rekisterikilpi luetaan automaattisesti ja kulku pysäköintiin ja sieltä pois nopeutuu ja sujuvoituu.

Itsepalvelu ja automaatio vähentävät isännöitsijöiden työmäärää. Kaikki osapuolet, kuten yritykset, kiinteistöt, isännöitsijät ja asukkaat, asioivat järjestelmän web-pohjaisessa helppokäyttöisessä pysäköinnin portaalissa. Käyttö on mahdollista eri päätelaitteilla, selaimilla ja mobiililla. Portaali on käytettävissä 24/7.

Kiinteistön yritykset ja/tai asukkaat ylläpitävät itse ajoneuvo- ja käyttäjätietojaan portaalissa ja hallitsevat palvelujaan, kuten vieraspysäköintiä, tai tilaavat lautauspisteellisiä pysäköintipaikkoja tai lisäpaikkoja. Pysäköinnin veloitustiedot siirtyvät automaattisesti laskutusjärjestelmään.

Palvelut ovat automaattisia, kuten esimerkiksi pysäköintien aikavalvonta. Yksilölliset viestit automaattisesti matkapuhelimiin pysäköinnin tai sähköauton latauspisteen käytön päättymisestä parantavat asiakkaan palvelukokemusta.

Isännöitsijöillä on käytettävissään 24/7 pysäköintialueiden reaaliaikainen tilannekuva. Monipuolisten raporttien avulla on mahdollista analysoida pysäköintiliiketoimintaa. Pysäköintitilojen todellisella käyttöasteen parantamisella saa merkittäviä lisätuottoja.

Ohjelmistot ja laitteet, käyttökoulutus ja -opastus, ylläpito ja huolto sekä asiakaspalvelu 24/7 – kaikki tämä palveluna kiinteistöille, ilman investointeja, yhdellä maksulla kuussa – avaimet käteen periaatteella.

Tähänkin ratkaisuumme liittyviin lisätiedusteluihin vastaa:

Mika Koljonen
myyntipäällikkö
+358 10 202 6061
mika.koljonen@turvakolmio.fi