tiedotteet

Pirkanman alueen tulevaisuus näyttää valoisalta

Tampere ja koko Pirkanmaa on Suomen mittapuulla vetovoimainen alue. Länsi-Suomen aluejohtajanamme toimiva Jouni Malmberg kertoo Turvakolmion kuulumisia Pirkanmaan ja Satakunnan alueilta käsin. 

Viime aikoina nousussa ovat olleet väestönsuojeluun liittyvien tilojen ja ratkaisujen tarkastukset sekä huollot. Niiden lisäksi Turvakolmio toimii tukenasi turvallisuudessa kaikissa turvallisuusteknologiaan liittyvissä asioissa myös Länsi-Suomessa. 

Pirkanmaan ja Satakunnan aluejohtajana toimii Jouni Malmberg 

Aluejohtaja Jouni Malmberg pitää huolen Turvakolmion Pirkanmaan ja Satakunnan tiimeistä Tampereelta käsin. Mies itse asuu vaimon, kolmen teinin sekä koiran kanssa Lempäälässä. Alueen vetäjänä Jounin tehtävänä on vastata toimitusjohtajalle alueensa liiketoiminnasta ja sen toteutumisesta suunnitellun mukaisesti. 

Vahvuutena Jounilla on pitkä kokemus alalta, jonka turvin hän auttaa Turvakolmiota omalta osaltaan pääsemään mahdollisimman hyviin tuloksiin. Jouni on toiminut turvallisuusalalla päätoimisesti vuosituhannen alusta. Turvakolmioon hän siirtyi vuonna 2010 ja on kehittänyt ja kasvattanut paloliiketoimintaa sekä Länsi-Suomen liiketoimintaa siitä lähtien. 

Tukenasi turvallisuudessa myös väestönsuojiin liittyvissä asioissa 

Turvakolmion Länsi-Suomen toimipisteet sekä Tampereella että Porissa tarjoavat laaja-alaisesti kaikkia turvallisuusteknologian palveluita. Painotus on paloturvallisuudessa ja sitä edistävissä teknisissä ratkaisuissa, mutta kaikki muukin Turvakolmion tarjoama tuki turvallisuuteen on saatavilla myös Länsi-Suomessa. 

Vallitsevan maailmantilanteen takia väestönsuojien huollot ja tarkastukset ovat olleet viime aikoina kysyttyjä ja väestönsuojille on havahduttu antamaan niiden ansaitsema huomio. Turvakolmio vastaa kysyntään tarjoamalla ammattitaitoiset tarkastukset ja testaukset kiinteistöjen väestönsuojiin. Autamme pitämään huolen siitä, että väestönsuojeluun liittyvät tilat ja ratkaisut ovat lakien, asetusten ja määräysten vaatimalla tasolla.

Lue lisää väestönsuojista ja tilaa väestönsuojien huollot ja tarkastukset:

Terveiset Tampereelta 

Aluejohtajamme Jouni Malmberg kehuu, että tuoreen tutkimuksen mukaan Pirkanmaa on Suomen vetovoimaisin alue. Se näkyy muun muassa rakentamisessa ja rohkeissa investoinneissa pohjoismaiden suurimmassa sisämaakaupungissa Tampereella. 

Jouni näkeekin Turvakolmion Pirkanmaan yksikön tulevaisuuden kirkkaana. Mittavat projektit Tampereen alueella lupaavat hyvää kaikelle seudulla tapahtuvalle liiketoiminnalle ja alueen taloudelle. 

Turvakolmiossa on Jounin mukaan parasta se, että yritys on onnistunut säilyttämään nopeasta kasvusta huolimatta pienen yhtiön edut ja joustavuuden niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin suuntaan. Mikäli haluat olla osa Turvakolmion tiimiä, klikkaa itsesi rekrysivulle ja hae osaksi rennon rempseää ja osaavaa työporukkaamme.