Claudo

®

Turvallisuutta avaimet käteen periaatteella

Meille palvelu tarkoittaa sitä, että asiakas saa kauttamme kaiken mitä hän tarvitsee kokonaisvaltaiseen turvallisuuteen. Tähän olemme kehittäneet oman CLAUDO® palvelu- ja sopimusmallimme, joka mahdollistaa asiakkaillemme luotettavan ja helpon tavan hankkia kaikkia toimittamiamme turvateknisiä järjestelmiä.

Kauttamme onnistuu esimerkiksi paloilmoitinjärjestelmien vuosihuollot, avaimettoman kulunvalvonnan hallinnointi, pääkäyttöpalvelut sekä erilaiset laitteiden käyttövuokrat. Kaikkia järjestelmiämme voidaan käyttää itsenäisinä, tai ne voi liittää muihin turvajärjestelmiin järjestelmäintegraation avulla ja yhdistää näin ollen mm. kameravalvonta, paloilmoitinjärjestelmä, lukitus sekä kulunvalvontajärjestelmä.

Tarjoamme asiakkaillemme myös asiantuntevaa ja laadukasta suunnittelu- ja valvontatyötä. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Sopimusasiakkaanamme saat käyttöösi mm. lyhyemmät vasteajat, jolloin reagoimme vika- ja ongelmatilanteisiin nopeammin. Meille tärkeää on toimia luotettavana turvallisuuden kumppanina kaikille asiakkaillemme. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinua parhaiten palveleva sopimus- ja palvelumalli.

Järjestelmä­integraatio

Järjestelmäintegraatiossa kerätään eri tahoille pirstaloitunut tieto yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin saadaan raskaiden järjestelmien arkkitehtuuri tai topologia yksinkertaistettua. Järjestelmäintegraatio kannattaa nostaa mukaan keskusteluun silloin, kun tiedostetaan jokin toimintoja helpottava tai automatisoiva tarve, tai kun järjestelmästä puuttuu haluttuja ominaisuuksia joita toisessa järjestelmässä jo on. Järjestelmäintegraatiossa eri järjestelmien ominaisuuksien on tarkoitus täydentää toisiaan. Integraatioissa voi olla useita eri järjestelmiä, kuten rikosilmoitin, kulunvalvonta, paloilmoitin, videovalvonta, puomilaitteisto tai laskutus.

Järjestelmäintegraation hyötyjä

• toimintojen reaaliaikaisuus, ei ylimääräisiä viiveitä
• tiedonsiirto välitöntä (esim. sähköpostin tai laskun lähettäminen)
• aikaa ei kulu manuaaliseen työhön
• kaikkien järjestelmien käyttö yhdestä ohjelmistosta

• yhtenäinen ja selkeä kokonaisuus
• inhimilliset virheet poistuvat automatisaation myötä etenkin hälytystilanteissa
• laajat raportointi- ja tiedonhakuominaisuudet

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelu- ja sopimusmalli.