tiedotteet

Paloturvallisuuden kuulumiset

Turvakolmio tarjoaa paloturvallisuuden palveluja keskitetysti yhden luukun taktiikalla. Vastaamme kiinteistöosakeyhtiöiden ja asunto-osakeyhtiöiden tarpeeseen saattaa kaikki palvelut yksiin osaaviin käsiin ja helpotamme näin kiinteistöpäälliköiden ja isännöitsijöiden taakkaa. 

Paloturvallisuuden liiketoimintajohtajamme Eetu Heikkilä kertoo myös Turvakolmiosta työnantajana, paloturvallisuudesta alana sekä siitä minkälaisia ominaisuuksia toivomme uusilta turvakolmiolaisilta. Avoinna on jatkuvasti positioita mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Aiempaa kokemusta paloturvallisuudesta ei välttämättä vaadita, jos hakijalta löytyy Eetun luettelemat muut valmiudet pärjätä hyvin työssä. 

Kaikki paloturvallisuuteen saman katon alta 

Kiinteistöosakeyhtiöiden ja asunto-osakeyhtiöiden palvelut on perinteisesti hankittu hajautetusti usealta eri toimijalta. Sen on kuitenkin huomattu aiheuttavan turhaa päänvaivaa kiinteistöpäälliköille ja isännöitsijöille, joilla tuppaa olemaan liikaa lankoja käsissään. Kattava kokonaiskuva tilanteesta ja sen ajantasaisuudesta puuttuu tai on hatara. 

Trendinä onkin hankkia kaikki palvelut keskitetysti saman katon alta. Turvakolmio vastaa tähän tarpeeseen ja tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua yhdeltä luukulta ilman rajoitteita.  

Paloturvallisuuden osaamisemme on huippuluokkaa ja toimimme mielellämme kokonaisvaltaisena tukena turvallisuudessa. Haluamme, että kiinteistöpäälliköt ja isännöitsijät voivat nukkua yönsä rauhassa luottavaisin mielin siitä, että kaikki tarvittava on otettu huomioon. 

Meille on kunnia-asia pitää kiinni asiakaslupauksestamme. Se tehdään mikä luvataan. Pidämme huolen myös siitä, että asiakkaamme pysyvät ajan tasalla siitä mitä paloturvallisuudessa tapahtuu. Annamme suosituksia keinoista lisätä paloturvallisuutta ja autamme pitämään järjestelmät ajan tasalla. 

Paloturvallisuuden liiketoimintajohtajana toimii
Eetu Heikkilä 

Paloturvallisuuden liiketoimintajohtajamme Eetu Heikkilä on toiminut paloturva-alalla 5–6 vuoden ajan. Hän on viihtynyt Turvakolmiossa tammikuusta 2021 alkaen. 

Parhaaksi asiaksi työssään Eetu mainitsee kollegat sekä sen kun näkee tiimin toimivan saumattomasti yhteen. Turvakolmiolaisten joustavuus, halu uudistua, löytää ratkaisuja ongelmiin ja tehdä asioita paremmin on myös Eetun mieleen. 

Paloturvallisuuteen rekrytoidaan osaajia 

Turvakolmioon haetaan jatkuvasti lisää osaajia. Eetu Heikkilä kertoo, että paloturvallisuuden tiimissä pärjää hyvin, jos on asiakaspalveluhenkinen, tarkka ja omaa hyvän ongelmanratkaisukyvyn. Myös tekstin tuottamisen olisi hyvä sujua raportointia varten. 

Aiempaa kokemusta paloturvallisuudesta ei välttämättä tarvita, jos edellä mainitut ominaisuudet löytyvät. Perehdytämme työtehtäviin ja otamme huomioon jokaisen vahvuudet. Pyrimme siihen, että turvakolmiolaiset perehtyvät omaan osaamisalaansa hyvin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisuutena erittäin laajaa osaamista. 

Kun työskennellään yhdessä toisen heikkouksia tukien ja omaan vahvuuteen keskittyen, myös tiimihenki paranee. Meillä onkin Turvakolmiossa hyvä tekemisen meininki, kattavat edut työntekijöillemme ja mielenkiintoisia positioita auki. Hae siis mukaan nyt!