Haastattelut

Hoiva Mehiläinen - Omakoti Kehrä

Omakoti Kehrässä on kaksikymmentä viihtyisää kotia ympärivuorokautista palveluasumista tarvitseville kehitysvammaisille. Kehrä sijaitsee keskellä rauhallista omakotialuetta luonnonläheisessä Mäyräkorvessa. Omakoti Kehrässä eletään täyttä elämää turvallisessa ympäristössä asukkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Hoiva Mehiläinen - Villa Wanha Lahti

Hoiva Mehiläisen avaimettoman lukituksen kehitys lähti liikkeelle v.2016 Lahden toimipisteestä Villa Wanhasta.

Villa Wanha on ihmisläheinen - jokainen asukas on ainutlaatuinen. Jokaisen asukkaan tavat, tottumukset ja elämänhistoria otetaan huomioon palveluita ja tapahtumia suunnitellessa. Villa Wanhassa järjestetään viikoittain toiminnallisia tapahtumia ja tilaisuuksia asukkaille.

Tunnetko jo Jesse Tyllin?

Järjestelmäasiantuntija Jesse Tylli istuu sohvalle rennosti, eikä hätkähdä kun sanon äänittäväni haastattelun. Jesse on Turvakolmion niin sanottuja veteraaneja ja ollut mukana toiminnassa kohta 15 vuotta.

Hän on kotoisin Linnaisista, Vantaan Westendistä. Jesse lukee musiikillisia elämänkertoja, hän soitti bändissä kymmenen vuotta kitaraa ja musiikkia luotiin impulsiivisesti treenin ohessa.

Tunnetko jo Tapani Terhon?

Kelloista lukkoihin

Istahdamme lukituksen työnjohtaja Tapani Terho kanssa yrityksemme demotilan upottavalle sohvalle.

Käy ilmi, että Tapani Terho on ollut melkein seppä syntyessään. Hän opiskeli kellosepäksi ja ehti tehdä kellosepän töitä kymmenisen vuotta ennen kuin homma kävi tylsäksi.