Nykypäivän turvallisuus tehdään palveluilla

Claudo kulunvalvonta pilvipalvelu By-eldar-nurkovic.jpg

Sähköinen lukitus on muuttunut ja kehittynyt vuosien varrella huimasti. Turvakolmio Group helpottaa arkea turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Tilojen käyttö on muuttunut erilaisten työtapojen myötä, mikä lisää tarvetta tilojen muunneltavuudelle. Tilamuutokset aiheuttavat haasteita kiinteistöjen kulkuoikeuksiin.

Kustannuksia tulee kun joudutaan hankkimaan uusia kulunvalvontaovia. Hyvin harva yritys käyttää enää vain mekaanista lukitusta, sen muutosjäykkyyden vuoksi.

Ennen kaapeloitu järjestelmä oli ainoa vaihtoehto ja toimistolle tuli hankkia järjestelmälle myös oma palvelin. Hintaa jokaiselle ovelle tuli n. 1500-2000 euroa. Nyt vaihtoehtoja löytyy ja niitä kehitetään koko ajan.

Älypuhelimen käyttö mobiiliavaimena on turvallisuusalalla koko ajan kehittyvä ja yleistyvä trendi. Mobiililaitteella avaukset ovat turvallisia, reaaliaikaisia, joustavia ja kulkuoikeudet ovat helposti muutettavissa.

Huolettomuus ja ajantasaisuus ovat avainsanoja

Tulevaisuuden teknologia tuo tullessaan koko ajan kehittyviä Fiksu Koti, Fiksu Kaupunki, Fiksu Rakennus ja muita vastaavia huolettomia ratkaisuja.

IoT eli Internet of Things tarkoittaa esineiden internetiä, jonka avulla laitteista on mahdollista kerätä ja ohjata tietoa tietoliikenneyhteyksien kautta helposti ja vaivattomasti. Tulevaisuudessa yhä useampi yritys tulee hyödyntämään tätä tekniikkaa.

Esineiden internet ja palveluiden muuttuminen tuo tullessaan myös tietoturvan haasteita. Siksi on hyvin tärkeää kiinnittää myös siihen huomiota ja kehittyä maailman mukana. Claudossa tämäkin on huomioitu.


Kehityksessä on pysyttävä mukana

Pilvipalvelut yleistyvät turvallisuusalalla koko ajan. Turvakolmio Group on kehittänyt Claudo -pilvipalvelun. Claudo tuo kiinteistöjen lukitukseen ja kulunvalvontaan lisäarvoa monella tavalla. Huolettomuutta saadaan kun tiedetään koko ajan, kenellä on kulkuoikeudet kiinteistössä.

Claudo on kuukausimaksullinen kulunvalvontajärjestelmä. Se on mahdollista toteuttaa täysin langattomasti. Langaton ratkaisu ei tarvitse erillistä kaapelointia eikä ovelle tarvitse tehdä massiivisia muutoksia. Järjestelmä ilmoittaa itse Turvakolmio Groupin huoltoon, kun ovien toimivuuden kannalta tärkeä paristojen vaihto tulee suorittaa. Palvelu poistaa siis myös riskin unohtaa paristojen vaihto tai vaihdon tilaaminen. Näin asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia ovien toimivuudesta.

”Palvelu on omaa tuotekehitystämme, jonka olemme tehneet yhdessä ict-alan kumppanimme kanssa. Käytämme palvelussa Salton ohjelmistoa ja perustekniikkaa, kuten lukkosylintereitä ja heloituksia. Ne ovat yhteensopivia muun muassa Abloyn lukkorunkojen kanssa”, kertoo Turvakolmio Groupin toimitusjohtaja Timo Lehtinen.

Claudo on ”avaimet käteen” -palvelu, johon ei tarvitse investoida senttiäkään. Lukot ja ohjelmisto kuuluvat pakettiin. Lisäksi palvelussa ei ole aloitus-, huolto- tai vikakorjausmaksuja. Kaikki sisältyy kiinteään kuukausimaksuun. Halvimmillaan oven hinnaksi tulee vain 19 euroa kuukaudessa.

 

CLAUDO  

• Uudet lukkorungot, lukkosylinterit ja heloitukset
• Ilmainen asennus ja huolto
• Ikuinen takuu
• Kiinteä kuukausimaksu, ilman sitoutumisaikaa
• Henkilökohtainen tunniste tai mobiiliavain
• Suomenkielinen ohjelmisto
• Salattu ja suojattu tiedonsiirto

 

Tiina Miinalainen