Turvakolmio Groupin vuosi 2018

ensimmäinen kvartaali-25 vuotta-Turvakolmio Group.jpg

Turvakolmio Group täyttää tänä vuonna 25-vuotta. Syntymäpäivien kunniaksi tulemme julkaisemaan Turvakolmion syntytarinan, nousuineen ja laskuineen. Lisäksi suunnitteilla on pientä kivaa asiakkaillemme ja omalle henkilökunnallemme. Tiedot tulevat päivittymään tänne blogiin, joten pysyt mukana.

Koska Turvakolmio Group haluaa kehittyä ja vahvistaa osaamistaan, olemme ostaneet Palomatic Oy:n. Palomatic Oy toteuttaa paloturvallisuusjärjestelmien huollot ja ylläpidot,  kokonaistoimitukset sekä toimii neuvonantajana, tarkastajana ja valvojana sähköurakointiliikkeille. Tarkemmin yrityksen toimintaan ja palveluihin voit tutustua täältä.

Palomaticin lisäksi vahvistamme osaamistamme pääkäyttäjäpalveluilla. Asiakkaillemme pääkäyttäjäpalvelu tuo lisää aikaa keskittyä olennaiseen, kun me hoidamme turvajärjestelmäsi.

Vuoden varrella tulemme myös julkaisemaan mielenkiintoisia blogitekstejä erilaisista tavoista käyttää kameroita ja -analytiikkaa innovatiivisesti ja tehokkaasti.

Seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa et jää paitsi kiinnostavista blogiteksteistämme. (Linkit tileillemme sivun alalaidassa).

 

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä täältä.