Lehdistötiedote - Turvakolmio Group osti Palomatic Oy:n

Turvakolmio Palomatic kauppa.jpg

TURVAKOLMIO OSTI PALOMATIC OY:N

Sähköisen turvallisuustekniikan, paloturvallisuuden ja lukituksen edelläkävijä Turvakolmio Oy on tänään tehdyllä kaupalla ostanut Palomatic Oy:n koko osakekannan. Palomatic Oy on paloturvallisuusjärjestelmien ja -palveluiden erikoisliike, jonka palveluksessa on 21 huippuammattilaista ja toiminta-alueena koko Suomi. Vuonna 2004 perustettu Palomatic Oy on yksi Suomen suurimmista yksityisistä TUKES -rekisteröidyistä paloilmoitinliikkeistä. Toimipisteet Palomaticilla on Helsingin lisäksi Lahdessa ja Tampereella. Palomaticin asiakkaita ovat mm. kunnat, kaupungit, seurakunnat, teollisuusyritykset, kauppakeskukset, vakuutusyhtiöt sekä muut kiinteistönomistajat. Palomaticin toimitusjohtaja Tomi Kuittinen siirtyy kaupan myötä vastaamaan Turvakolmio Groupin paloturvallisuusliiketoiminnasta.

”Palomatic on hyvin johdettu, erittäin kannattava ja kasvava yhtiö, jonka osaaminen ja henkilöstö istuvat hienosti Turvakolmion kasvustrategiaan. Palomatic -kaupan myötä saamme entistä vahvemman aseman paloturvallisuuden huolto- ja ylläpitomarkkinassa, joka täydentää perinteistä urakointitoimintaamme. On hienoa saada parikymmentä alan huippuammattilaista mukaan alati kasvavaan tiimiimme”, sanoo Turvakolmio Groupin toimitusjohtaja Timo Lehtinen.

”Yrityskauppa tässä vaiheessa oli strategisesti oikea ratkaisu, sillä Turvakolmiossa on vahva halu paloturvallisuuteen panostamiselle. Kauppa tuo tullessaan lisäarvoa projektoinnin osaamisessa ja antaa mahdollisuuden tarjota myös muita turvallisuusalan palveluita Palomaticin asiakaskunnalle. Vaikka yritys myydään, jatkuu toiminta ja sen kehittäminen entiseen malliin ja samalla pääsemme mukaan isommille hiekkalaatikoille”, kertoo Palomaticin toimitusjohtaja Tomi Kuittinen.

Lisätietoja:

- Turvakolmio Groupin toimitusjohtaja Timo Lehtinen, puh 040-5214 555

- Palomatic Oy:n toimitusjohtaja Tomi Kuittinen, puh 044-7692 194

 

Turvakolmio Oy on vuonna 1993 perustettu turvatekniikan järjestelmäurakoinnin ja -integroinnin sekä järjestelmähuollon ja -ylläpidon sekä lukituksen edelläkävijä joka toimii valtakunnallisesti. Turvakolmion kaiken liiketoiminnan perustana on alan paras ammattitaito ja täydellinen luotettavuus. Vuonna 2017 Turvakolmio Groupin liikevaihto on noin 11 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on Palomatic -kaupan jälkeen 77 turvatekniikan huippuammattilaista.

Turvakolmion pääomistajat ovat Helmet Capitalin edustama sijoittajaryhmä sekä toimiva johto. Helmet Capital on suomalainen partnereiden omistama valtakunnallinen pääomasijoitusalan yritys. Helmet tekee enemmistösijoituksia suomalaisiin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Helmet sijoittaa kohdeyrityksiin verkostoonsa kuuluvien yksityishenkilöiden, perheyritysten ja institutionaalisten sijoittajien varoja.