tiedotteet

Älykkäiden lukitusratkaisujen hyödyt

Turvakolmion lukkoliike on toiminut alalla vuodesta 1990 alkaen. Vaikka palvelumme ovat laajentuneet huomattavasti monipuolisemmiksi kattamaan kaikki turvatekniset ratkaisut, on lukitus yhä yksi tärkeimmistä palveluistamme.  

Turvakolmio on merkittävä tekijä alalla ja meiltä löytyy vankka osaaminen moniin lukitustuotteisiin kuten Saltoon, iLOQ-tuotteisiin ja Abloyhin. Merkkivalikoimamme on markkinoiden laajimpia. 

Meiltä hoituu myös haastavien kohteiden lukituspalvelut asennuksesta ylläpitoon. Olemme tottuneet toimimaan isoissakin kokonaisuuksissa, jotka koostuvat lukuisista kohteista, lukoista ja käyttäjistä. Vastaavasti meiltä löytyy tuotteet ja palvelut myös esimerkiksi omakotitalojen, asunto-osakeyhtiöiden, urheiluhallien, teollisuuskiinteistöjen ja hotellien lukitusratkaisuihin. 

Koska lukitukseen liittyvä tuote- ja palveluvalikoimamme on alan laajimpia, vaaditaan henkilöstöltämme myös vankkaa osaamista. Siksi koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja pysyttelemme oman alamme viimeisimpien tuulien aallonharjalla. 

Älylukituksen hyödyt erilaisissa kohteissa 

Perinteinen mekaaninen lukitus pitää yhä pintansa monissa tilanteissa. Sähköiset ja elektromekaaniset lukituksen ratkaisut tulevat kuitenkin korkeammista kertainvestoinneista huolimatta usein edullisemmaksi kuin perinteiset lukitusratkaisut, kun kuluja tarkkaillaan pidemmällä aikavälillä. 

Älyratkaisujen avulla voidaan automatisoida monia lukitukseen liittyviä asioita, kerätä kulkulokeja ja tehdä integraatioita muihin järjestelmiin. Näin ollen lukitusjärjestelmien elinkaarikustannukset tulevat lopulta pienemmiksi kuin mitä ne olisivat mekaanista lukitusta käytettäessä. Älykkäiden lukitusratkaisujen avulla kiinteistön turvallisuustaso saadaan myös pysymään korkeana koko elinkaaren ajan. 

Hyvänä esimerkkinä toimii lukitusjärjestelmän integroiminen varausjärjestelmään vaikkapa asunto-osakeyhtiön yhteisissä tiloissa. Tällöin asukkaalla on kulkuoikeus esimerkiksi saunatiloihin, pesutupaan ja kerhotiloihin vain varattuina aikoina. Varaukset voi tehdä näppärästi mobiilissa. Kävijälokien avulla voidaan tarvittaessa tarkistaa, kuka on liikkunut, milloin ja missä. 

Hotelleissa ja muissa isommissa kiinteistöissä älykkäät lukitusratkaisut ja niiden integroiminen varausjärjestelmään vähentää suoraan tarvittavan henkilöstön määrää, kun sisäänkirjautumisen voi hoitaa myös check in -automaatilla tai mobiilisti ennen saapumista hotelliin. 

Henkilöstökuluissa säästämisen lisäksi myös asiakaskokemus paranee usein älyratkaisujen myötä, kun esimerkiksi jonot lyhenevät kirjautuessa hotelliin sisään. Monissa järjestelmissä on nykyisin myös tuki mobiiliavainten käyttöön, jolloin tarve perinteiselle kulkukortille poistuu kokonaan kun lukot saa auki omalla matkapuhelimella. 

Vaikka esimerkiksi self check-in -automaatin kustannukset voivat olla kertainvestointina tuhansia euroja, kannattaa kulut suhteuttaa säästettyihin palkkakustannuksiin ja asiakastyytyväisyyteen. Automatisointi tulee pitkässä juoksussa usein lopulta huomattavasti edullisemmaksi. 

Lukitusratkaisut palveluna

Minkä lukitusratkaisun sitten valitsetkin, on se mahdollista hankkia CLAUDO® -palveluna, jolloin vältyt suurilta kertainvestoinneilta ja saat kuitenkin kaiken tarvittavan kohteesi lukitukseen ja kokonaisturvaan liittyen. Samaan pakettiin voidaan lisätä kaikki turvallisuuteen liittyvät tuotteet ja palvelut kokonaisvaltaisena juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä palveluna. 

Aina ei esimerkiksi ole mahdollisuutta tehdä suuria kertainvestointeja uusia lukitusjärjestelmiä varten tai ottaa lainaa sellaiselle. Kuukausimaksulliseen sopimukseen voidaan yhdistää kaikki tarvittava tuotteista huoltoon ja ylläpitoon. Näin saat heti valmiit ja toimivat turvallisuusratkaisut käyttöösi ja maksat niistä sovitun kuukausihinnan. 

Turvakolmio on tukenasi turvallisuudessa 

Turvakolmio tarjoaa saman katon alta kaikki turvallisuuteen liittyvät tuotteet ja palvelut. Lukituksen lisäksi olemme muun muassa turvatekniikan ja paloturvallisuuden rautaisia ammattilaisia. 

Uusimpiin palveluihimme kuuluvat myös VALVO-verkonvalvontapalvelut sekä tytäryhtiömme TK Recyclingin ratkaisut kiertotalouksiin. Turvakolmio toimii kokonaisvaltaisesti tukenasi turvallisuudessa. 

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!