tiedotteet

Turvakolmio laajenee Itä-Suomeen – Joensuun toimipiste on avattu

Turvakolmio panostaa kasvuun ja haluaa samalla palvella asiakkaitaan entistä paikallisemmin. Tällä kertaa laajenemme Pohjois-Karjalaan, jonne olemme avanneet uuden toimipisteen. Joensuun toimipisteen vetäjänä toimii pitkän turvallisuusalan kokemuksen omaava Mikko Pesonen. 

Turvakolmion kasvun pohjana on kokonaisvaltaisten turvateknisten palveluiden tarjoaminen. Suunnittelemme, tuotamme, toimitamme ja ylläpidämme kattavia turvatekniikan, paloturvallisuuden sekä lukituksen ratkaisuja ja palveluita monenlaisissa ympäristöissä.  

Turvakolmio tarjoaa kaikki ratkaisut ja palvelut saman katon alta myös avaimet käteen -periaatteella. Vahvuuksiimme kuuluu toimiminen vaativissakin ympäristöissä. Korkean turvallisuus- ja riskiluokituksen kohteet voivat turvautua hyvillä mielin kotimaiseen turvallisuuden moniosaajaan – meihin. 

Turvakolmion kasvu jatkuu systemaattisesti 

Turvakolmio perustettiin vuonna 1993, jolloin sen toiminta keskittyi turvateknisiin järjestelmiin. Vuodesta 2016 lähtien Turvakolmio on panostanut entistä kovemmin kasvuun. Turvakolmio osti ensin Lukitusapu Oy:n ja sitten Palomatic Oy:n, jotta se voi tarjota asiakkailleen kaikkia turvateknisiä järjestelmiä saman katon alta. 

Vuonna 2009 työntekijöitä oli noin 10 kappaletta. Nykyään Turvakolmion henkilöstöön kuuluu jo noin 100 päätä. Toimipisteitä Turvakolmiolla on sekä Vantaalla, Tampereella, Lahdessa että Huittisissa ja nyt uusimpana myös Joensuussa. 

Turvakolmio keskittyy pitkän aikavälin kasvuun korkean asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden kautta. Otamme huomioon nykyajan haasteet ja mahdollisuudet pysytellen jatkuvasti aallonharjalla ja päivittämällä henkilöstömme osaamista. Panostamme palvelubisnekseen ja digitalisaation mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin. 

Joensuun toimipisteen aluepäällikkönä toimii vankan kokemuksen omaava Mikko Pesonen 

Joensuun uutta toimipistettä pyörittää aluepäällikkö Mikko Pesonen, jolla on pitkä kokemus turvatekniikasta ja turvallisuusalalla työskentelemisestä. Mikko on työskennellyt monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä. Viimeisin pesti ennen Turvakolmiolle siirtymistä on ollut huoltopäällikkö turvallisuuspalveluja tarjoavassa yrityksessä. 

Turvakolmio on tukenasi turvallisuudessa nyt myös Joensuusta käsin. Ota rohkeasti yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeenne.