tiedotteet

Yhdistyminen Loihteen kanssa vahvistaa jalansijaamme myös Itä-Suomessa

Joensuun toimipisteessämme vastataan asiakkaiden monipuolisiin tarpeisiin ja tiedetään hyvin myös alueen erityispiirteet. Paikallinen ja osaava palvelu, laadukas työnjälki sekä asiakaslupauksista kiinni pitäminen ovat kunnia-asioita Mikko Pesosen vetämälle Pohjois-Karjalan toimipisteelle.

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita turvatekniikan, paloturvallisuuden ja lukituksen palveluja, minkä lisäksi palvelemme myös väestönsuojiin liittyvissä asioissa. Erittäin vahva ja monipuolinen osaamisemme on valttejamme myös Pohjois-Karjalassa. Liittyminen osaksi Loihde-konsernia vahvistaa jalansijaamme entisestään myös Itä-Suomen alueella.

Joensuun toimipisteen vetäjänä toimii
Mikko Pesonen

Pohjois-Karjalan aluepäällikkönämme toimii 33-vuotias Mikko Pesonen, joka luotsaa tiimiään Joensuusta käsin. Vuodesta 2009 lähtien erilaisissa turvallisuusalan tehtävissä toiminut Mikko on ollut osa Turvakolmiota syyskuusta 2021 alkaen. Hänen roolinaan on kehittää ja kasvattaa Pohjois-Karjalan liiketoimintaa, vastata operatiivisesta toiminnasta ja asiakkuuksista sekä tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaille.

Mikko kuvailee tiimiään vielä toistaiseksi melko pieneksi, mutta sitäkin toimivammaksi ja osaavammaksi. Omaksi vahvuudekseen hän mainitsee monipuolisuuden. Pienessä yksikössä pääsee yhä osallistumaan myös kenttätyöhön ja moni eri osa-alue on tullut tutuksi, oli se sitten turvatekniikkaa, paloturvallisuutta, lukitusta tai vaikka väestönsuojien huoltoa.

Paikallista palvelua parhaalla mahdollisella osaamisella

Mikko kertoo auttavansa tiimeineen tyypillisesti muun muassa järjestelmien korjaamiseen, ennakkohuoltoon ja laajentamiseen liittyvissä asioissa. Myös kokonaan uusien turvateknisten järjestelmien suunnittelu ja toteutus sujuu vankalla ammattitaidolla.  

Itä-Suomen erityispiirteisiin kuuluu se, että alueella on paljon teollisuutta. Teollisuudessa tulee usein vastaan vaativiakin erityistarpeita, jolloin turvakolmiolaisten vahva ja erittäin laaja osaaminen pääsevät esiin. Asiakkaat arvostavat paikallisuutta ja sitä, että meillä homma hoidetaan ripeästi ja laadusta tinkimättä.

Turvakolmio on ollut 1.6.2022 alkaen osa Loihde-konsernia. Yhdistyminen Loihteen kanssa vahvistaa osaamistamme ja resurssien määrää entisestään myös Pohjois-Karjalassa. Pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin ja laajemmin ympäri Suomen.

Pidämme kiinni lupauksestamme panostaa parhaaseen mahdolliseen laatuun ja palveluun. Kunnia-asianamme on tuottaa laadukasta palvelua parhailla mahdollisilla tuotteilla, luvatuilla toimitusajoilla, asiakkaita kuunnellen sekä heidän tarpeensa huomioon ottaen. Kehitämme mielellämme osaamistamme ja haemme ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. 

Myö ollaan tukenanne turvallisuudessa myös Itä-Suomessa!