claudo.png

 

Avaimeton lukitus ja kulunvalvonta pilvipalveluna

  • Nostamme toimitilojesi turvallisuuden ja käyttömukavuuden uudelle tasolle

  • Kiinteä kuukausimaksu

  • Ei aloitusmaksua

  • Aina ajantasaiset ohjelmistot

  • Kaikki huollot ja vikakorjaukset sisältyvät hintaan

  • Ikuinen takuu

      CLAUDO.FI


TEHOKKAAN RATKAISUN ANSIOSTA YRITYKSEN KULUNVALVONTA
JA TURVALLISUUS OVAT HALLINNASSA

 

CLAUDO by TURVAKOLMIO GROUP on avaimeton lukitus– ja kulunhallintajärjestelmä, joka nostaa toimitilojesi turvallisuuden ja käyttömukavuuden uudelle tasolle.

CLAUDO on langaton palvelu, jonka investointiin et tarvitse senttiäkään. Maksat vain sen käytöstä, ilman sitoutumisaikaa. Et maksa lukoista, niiden asennuksesta etkä ohjelmistolisenssistä.

Sinua ei koskaan laskuteta huollosta, ylläpidosta, päivityksistä tai mahdollisista vikakorjauksista. Kaikki sisältyy palvelumaksuun. CLAUDOlla on ikuinen takuu.

CLAUDO ei vaaranna tietoverkkoasi, sillä se käyttää omaa salattua ja tunneloitua datayhteyttä. Se ei tarvitse omaa palvelinta tiloissasi — palvelin on tietoturvallisesti pilvessä.
CLAUDO vapauttaa sinut avainhallinnasta. Enää yksikään tiloihisi pääsyn mahdollistava avain ei ole kateissa. Avaimet korvataan henkilökohtaisella kulkutunnisteella tai älypuhelimella. Kulkuoikeuksia voit antaa, perua ja muuttaa mielesi mukaan parilla hiiren klikkauksella, ilmaiseksi.

CLAUDOn toimivuuden takaavat maailman neljänneksi suurimman kulunvalvontajärjestelmien valmistajan Salton tekniikka ja Turvakolmio Groupin kokemus niiden asentamisesta ja ylläpidosta.

CLAUDO on turvallisempi, mukavampi, joustavampi ja halvempi kuin nykyinen lukituksesi. Pyydä meiltä suunnitelma ja tarjous. Sekään ei maksa mitään.

 
 

 

MIKÄ SALTO?

Salto Systems on espanjalainen kulunohjausjärjestelmien valmistaja, jonka ratkaisuilla valvotaan noin kahta miljoonaa ovea yli 90 maassa. Käyttäjiä järjestelmillä on yli 14 miljoonaa.

Salto –kulunohjaus perustuu patentoituun SVN (Salto Virtual Network) –ratkaisuun.

Järjestelmän älykkyys on hajautettu palvelimella olevaan kulunvalvontaohjelmistoon, henkilön kulkutunnisteeseen ja oviyksiköihin. Järjestelmädataa kuljetetaan kulkutunnisteessa käyttäjän mukana. Aina kun käyttäjä luettaa kulkutunnisteensa lukijalle, vaihtavat nämä tietoja keskenään (esim. kulkuoikeus, estolista tai huoltotarvetieto).

SVN mahdollistaa kulunvalvonnan ja sähköisen lukituksen myös oville, jotka eivät ole jatkuvassa yhteydessä ohjelmistoon (ns. offline –ovet). Tämä vähentää kustannuksia merkittävästi kun kaapelointitarve ja lukitusmuutokset minimoidaan.

Kulkutunnisteen järjestelmädatan päivitykseen tarvitaan vain yksi online –yksikkö, ”hotspot” (esim. rakennuksen pääovella). Järjestelmä skaalautuu kaikenkokoisiin tarpeisiin ja se on poikkeuksellisen nopea asentaa ja ottaa käyttöön.

Turvakolmio Group on Salton pääyhteistyökumppani Suomessa.


HINNOITTELU

Claudon avausmaksu on 0 €. Kuukausikustannus lasketaan Claudoon liitettävien ovien lukumäärän mukaan.

 
 

 

Ota yhteyttä

Lähetä lomake tai soita 010 422 33 24

Nimi *
Nimi