Claudo

®

Turvallisuutta avaimet käteen periaatteella

CLAUDO® on Turvakolmion tavaramerkkisuojattu palvelu- ja sopimusmalli, jonka avulla saat meiltä kaiken, mitä kokonaisvaltaiseen turvallisuuteen tarvitset. CLAUDO® tarjoaa luotettavan, helpon ja kustannustehokkaan tavan hankkia kaikkia toimittamiamme turvateknisiä järjestelmiä palveluna, ilman investointeja.

CLAUDO® -palveluitamme

PÄÄKÄYTTÄJÄPALVELUT

Pääkäyttäjäpalvelut ovat kustannustehokas tapa ulkoistaa turvajärjestelmien hallinnointi ja ylläpito. Pääkäyttäjäpalvelumme avulla saat yhtenäisen toimintatavan turvajärjestelmien loogiseen ja tehokkaaseen määrittelyyn, päivittäiseen käyttöön, sekä huoltotilauksien tekemiseen.
Pääkäyttäjäpalvelua tuotetaan ammattitaitoisen ja osaavan henkilöstömme toimesta, jolloin sinun ei tarvitse kouluttaa omaa henkilöstöäsi näihin tehtäviin, eikä sitoa henkilöstöresursseja tehtävien hoitamiseen. Henkilöstöllämme on vuosien kokemus turvajärjestelmien määrittelystä ja toiminnasta, ja heiltä sujuu vaativatkin määrittely- ja ylläpitotehtävät.

HUOLTOPALVELUT

Säännöllisesti huollettu turvallisuusjärjestelmä luo varmuutta turvallisuuden säilymisestä sovitulla tasolla koko järjestelmän elinkaaren ajan. Huoltopalvelumme kattavat kaikkien toimittamiemme turvateknisten järjestelmien vika- ja vuosihuollot, sekä puhelimitse annettavan teknisen tuen. Järjestelmäasiantuntijamme ovat perehtyneet kiinteistösi järjestelmiin ja he tuntevat sopimus-asiakkaidemme kiinteistöt. Huoltosopimusasiakkaanamme käytössäsi on tekninen tuki arkisin klo 8-16, sopimuksen mukaiset vasteajat vikakorjauksille, työajan ulkopuoliset päivystyspalvelut ja vikahuollot, sekä sähköinen arkisto, jossa käytössämme on aina ajantasaiset dokumentit järjestelmiesi kunnosta. Sopimusasiakkaillemme nimeämme sopimusyhteyshenkilön, joka palvelee sopimusteknisissä asioissa.

TEKNOLOGIAPALVELUT

Teknologiapalveluidemme avulla voimme automatisoida prosesseja ja näin vähentää päällekkäisyyksiä päivittäisissä rutiineissa. Hätätilanteissa, esim. palohälytyksen sattuessa, tiettyjen kriittisten prosessien automatisointi nopeuttaa esim. paloturvallisuuden, turvatekniikan, lukituksen ja kiinteistöautomaation toimintoja. Tiedon jakaminen eri järjestelmien välillä vähentää käyttöliittymien määrää, ja tehostaa prosesseja, kun samaa tietoa ei tarvitse syöttää useaan eri järjestelmään. 
Kokeneena teknologiapalveluiden osaajana meillä on kyky löytää sinulle juuri se oikea ratkaisu, jolloin sinun ei tarvitse tehdä sopimuksia monen osapuolen kanssa. Tämä helpottaa myös silloin, kun on tarvetta muutoksille.

Esimerkkejä teknologiapalveluiden mahdollisuusksista ovat mm;

materiaalin vastaanottoratkaisut (MVR)
älykäs pysäköinnin hallintajärjestelmä
hotelliratkaisut

 

CLAUDO®n hyötyjä:

• laajentamisen helppous
• nopeuttaa ja helpottaa hankintoja
• laitteet ja palvelut samalla laskulla
• takuu, huollot ja ohjelmistopäivitykset sisältyvät palveluun

• perustuu aina kirjalliseen sopimukseen,
ei yllätyksiä
• kuukausilaskutuksen ansiosta ei isoja laiteinvestointeja
• asiakkaan tarpeet huomioidaan yksilöllisesti

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva palvelu- ja sopimusmalli.