tiedotteet

ABLOY OS – yksi järjestelmä turvallisuuden hallintaan

ABLOY OS on Suomessa kehitetty järjestelmä, joka mahdollistaa kriittisen infrastruktuurin, kiinteistöjen turvallisuuden ja liikkumisen ekosysteemin hallinnan samasta järjestelmästä. OS sisältää sisäänrakennetun kulunvalvontajärjestelmän. Selainpohjaisen käyttöliittymän kautta on mahdollista hallita niin avaimia, lukkoja, kulkemista, kiinteistöjä sekä muita turvallisuuden kannalta kriittisiä kohteita. Kokonaisuuden hallinta yhden järjestelmän kautta lisää kiinteistöjen turvallisuutta sekä lisää käyttömukavuutta. ABLOY OS on skaalautuva järjestelmä, joka on valmis vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin.

hyödyt

  • vaivatonta kulunvalvontaa
  • skaalautuu turvallisuustarpeiden mukaan
  • älykkäästi integroitava
  • aina ajan tasalla


ABLOY OS tekee kulunvalvonnan hallinnasta vaivatonta. Hallinnoi joustavasti turvallisuutta, kulkua ja dataa selainpohjaisen käyttöliittymän kautta ilman erillistä asennusta. Skaalaa järjestelmän käyttöä tarpeidesi mukaan ohjelmistomoduulien avulla, joita on saatavilla elektromekaanisesta lukituksesta langattomiin lukijoihin. ABLOY OS:n kehityksessä huomioidut tulevaisuuden teknologiset tarpeet takaavat, että järjestelmä on integroitavissa API-rajapintoja hyödyntäen kolmansien osapuolten järjestelmiin, kuten HR-järjestelmät, rikosilmoittimet, paloturvajärjestelmät sekä KONE access systems.


Haluatko tietää lisää ABLOY OS -järjestelmästä?

Psst.. meiltä saat myös ABLOY OS -järjestelmän helposti ja vaivattomasti avaimet käteen -palveluna tekemällä kanssamme CLAUDO® -sopimuksen!

Jätä tarjouspyyntö

…tai soita suoraan Matille!

 

myyntipäällikkö
Matti Lamponen
010 202 6054
matti.lamponen@turvakolmio.com