Rekry

Myyntipäällikkö, Turvakolmio & Loihde Trust

Vantaa / pääkaupunkiseutu

Puhuttelevatko sinua myynti, turvallisuus ja tekniikka? Niin meitäkin.

Turvakolmio ja Loihde Trust etsivät nyt joukkoonsa myynnin ammattilaisia, joille turvallisuustekniikka ja ennen kaikkea palvelumyynti ovat ennestään tuttuja asioita.

Myyntipäällikkö (Turvatekniikka)

Turvatekniikan myyntipäällikkönä pääset tekemään töitä yhdessä olemassa olevien asiakkuuksiemme parissa. Olet asiakkuuksien yhteyshenkilö sekä tilanteen tullen osaat tehdä lisämyyntiä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tehtävässä menestymiseen tarvitset ymmärrystä turvatekniikasta ja huoltopalveluista sekä myynnistä vähintään 2–5 vuoden kokemusta.

Myyntipäällikkö (B2B)

B2B-myyntipäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta sekä asiakassuhteista. Hakemamme henkilö on innostunut ja ulospäinsuuntautunut myyjä, jolle kylmäsoitot asiakkaille ovat arkipäivää. Tehtävässä onnistut, kun olet nopea oppimaan, omaat teknistä osaamista ja sinulla on kokemusta myynnistä ainakin 1–5 vuotta.

Ominaisuudet, joita odotamme hakijalta näihin rooleihin:

  • Vahva osaaminen palvelu- ja sopimusmyynnistä
  • Turvallisuustekniikan tuntemus (esim. videovalvonta, kulunvalvonta, RI-järjestelmät, lukitusratkaisut sekä paloturvallisuus)
  • Vahva asiakaspalveluosaaminen
  • Hyvät tiimi- ja ryhmätyöskentelytaidot
  • Nuhteeton tausta
  • B-ajokortti
  • Käsitteet ”CRM, Pipeline, raportointi ja M365” ovat sinulle tuttuja

Tarjoamme sinulle

Turvakolmiossa pääset osaksi avointa, kannustavaa ja innostavaa työilmapiiriä. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaasta ja luotettavasta työnjäljestä ja kuulemamme mukaan meistä huokuu ”tekemisen meininki”. Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys on meille äärimmäisen tärkeä asia. Tästä syystä mm. laajojen työterveyshuollon palveluiden lisäksi kannustamme työntekijöitämme harrastamaan tarjoamalla vuosittaista liikunta- ja kulttuurietua sekä järjestämme aktiivisesti erilaista työkykyä tukevaa toimintaa.

Lisätietoja

Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän siis epäröi jättää hakemustasi mahdollisimman pian. Lisääthän hakemuksen ja CV:n mukaan myös palkkatoiveesi. Myyntipäällikön rooleista lisätietoja antaa Turvakolmion liiketoimintajohtaja Mika Nieminen, mika.nieminen@turvakolmio.fi.

Haku päättyy 30. syyskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen

Turvakolmio Group

Turvakolmio Group suunnittelee, toimittaa ja ylläpitää kattavia turvatekniikan palveluja vaativiin asiakasympäristöihin. Yhtiön liikevaihto vuonna 2021 oli 14,4 miljoonaa euroa ja siellä työskentelee noin sata työntekijää. Turvakolmion tytäryhtiö Turvakolmio Recycling Oy Ab toimittaa digitaalisia ratkaisuja kiertotalouden prosessien automatisointiin.
Turvakolmio on osa Loihde-konsernia.

Hae paikkaa tästä linkistä:

Myyntipäällikkö, Turvakolmio & Loihde Trust 

Jätä hakemus