Rekry

Myyntipäällikkö palvelumyyntiin – Vantaa

Vantaa

VANTAAN TIIMIIN HAETAAN PALVELUMYYNNIN MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Turvakolmio etsii joukkoonsa Vantaalle myynnin ammattilaista, jolle turvallisuustekniikka ja ennen kaikkea palvelumyynti ovat ennestään tuttuja asioita.

Pääpaino etsimällämme myyntipäälliköllä tulee olemaan uuden palvelukokonaisuutemme VALVON myynnin kiihdyttämisessä. VALVO on edistynyt verkonvalvontapalvelu, joka on kehitetty erityisesti turvajärjestelmien ja -laitteiden monipuoliseen ja kokonaisvaltaiseen valvontaan tietoturva-asiat ja kyberturvallisuus huomioiden. Lisää VALVOsta voit lukea täältä: www.turvakolmio.fi/valvo

Palvelumyynnin myyntipäällikkönä tulet osaksi noin kymmenen hengen myyntitiimiä, jolla on laaja ja pitkäaikainen kokemus turvallisuusteknisistä järjestelmistä ja palveluista. Työtehtäväsi sijoittuvat pääasiallisesti pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle.

Seuraavat ominaisuudet auttavat merkittävästi tässä positiossa:

  • vahva osaaminen palvelu- ja sopimusmyynnistä
  • turvallisuustekniikan tuntemus (esim. videovalvonta, kulunvalvonta, RI-järjestelmät, lukitusratkaisut sekä paloturvallisuus)
  • vahva asiakaspalveluosaaminen
  • hyvät tiimi- ja ryhmätyöskentelytaidot
  • lisäksi käsitteiden ”CRM, Pipeline, raportointi ja MS365” tulisi soittaa kelloja

Näiden lisäksi on muutama asia, joissa olemme ehdottomia:

  • nuhteeton tausta
  • ajokortti

Turvakolmiossa vallitsee avoin, kannustava ja innostava työilmapiiri. Meidät tunnetaan erityisesti laadukkaasta ja luotettavasta työnjäljestä ja kuulemamme mukaan meistä huokuu ”tekemisen meininki”. Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys on meille äärimmäisen tärkeä asia. Tästä syystä mm. laajojen työterveyshuollon palveluiden lisäksi kannustamme työntekijöitämme harrastamaan tarjoamalla vuosittaista liikunta- ja kulttuurietua sekä järjestämme aktiivisesti erilaista työkykyä tukevaa toimintaa.

Rempseää meininkiämme voi käydä kurkkimassa Instagram-tilillämme @turvakolmio

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, ethän siis epäröi jättää hakemustasi. Se onnistuu loistavasti esimerkiksi riippukeinusta tai laiturilta käsin. Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen voi toimittaa alla olevasta valikosta tai sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@turvakolmio.fi

Lisätietoja positiosta antaa:

Pekka Usva

toimitusjohtaja
040 505 0698
pekka.usva@turvakolmio.fi

Jätä hakemus