Rekry

Turvalaiteasentaja – VANTAA

Vantaa

Toimintamme kasvaessa nopeasti tarvitsemme lisää henkilöstöä hoitamaan sähköisten turvajärjestelmien asennus- ja kunnossapitotehtäviä pääkaupunkiseudulle. Tehtävässäsi pääset tekemisiin monipuolisesti eri järjestelmien kanssa niin turvatekniikka-, videovalvonta-, kulunvalvonta- kuin rikosilmoitinjärjestelmien saralla.

Tehtäviisi kuuluu näiden laitteiden ja järjestelmien huolto-, asennus-, ohjelmointi-, ylläpito- ja käyttöönottotehtäviä ja tulet liikkumaan erilaisissa kohteissa pääkaupunkiseudulla sekä ajoittain muualla Etelä-Suomessa.

Tarjoamme sinulle paikan kannattavasta ja kasvavasta yrityksestä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Turvakolmiossa arvostamme avointa, reilua ja joustavaa ilmapiiriä sekä positiivista henkeä. Meitä turvakolmiolaisia on noin sata, ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi henkilöstöetuihimme kuuluu mm. liikuntaharrastuksen tukeminen, lounasetu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Tarjoamme laadukkaat työvälineet niin fyysisiin asennustehtäviin, ohjelmointitehtäviin kuin myös töiden raportointiin. Tehtävässä on mahdollisuus työautoon.

Ominaisuuksia, jotka ovat hyödyksi tehtävässä;

  • kokemusta sähkö- ja/tai automaatioasennuksista
  • ymmärrystä tietoliikenneverkoista ja IP-teknologiasta
  • kokemusta sähköisistä lukitusjärjestelmistä
  • kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa sekä hyvää paineensietokykyä
  • teknistä ongelmanratkaisukykyä ja tarkkuutta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä

Lisäksi edellytämme nuhteetonta taustaa sekä ajokorttia. Työsuhteen alkaessa haemme työntekijälle turvasuojaajakortin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa alla olevasta valikosta, tai lähettämällä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@turvakolmio.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ethän epäröi jättää hakemustasi!

Lisätietoja paikasta antaa;

Mika Nieminen

liiketoimintajohtaja
010 202 6517
mika.nieminen@turvakolmio.fi

Jätä hakemus