Rekry

Asentaja, paloturvallisuus – LAHTI

Lahti

Haemme toiminnan kasvaessa ammattitaitoista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Lahden tiimiimme. Paloturva-asentajan työtehtävässä toimit itsenäisesti kokonaisvaltaisissa paloturvallisuuden huolto- ja ylläpitotehtävissä. Työtehtäviäsi ovat paloturvajärjestelmien huolto- ja viankorjaustyöt sekä ohjelmoinnit ja asennukset vaihtuvissa asiakaskohteissa sekä työmaaoloissa, pääasiassa Päijät-Hämeen alueella. Voit olla jo kokenut paloturva-alan osaaja, tai sähköasentaja etsimässä uutta työympäristöä paloturvallisuuden parissa. Olemme monimerkkitalo, jossa pääset toimimaan laajasti paloturva-alan aallonharjalla.

Tarjoamme sinulle paikan kannattavasta ja kasvavasta yrityksestä, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Paloturvallisuuden tiimissä Lahdessa työskentelee kuusi ammattilaista. Turvakolmiossa arvostamme avointa, reilua ja joustavaa ilmapiiriä sekä positiivista henkeä. Meitä turvakolmiolaisia on noin sata, ja työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Siksi henkilöstöetuihimme kuuluu mm. liikuntaharrastusten tukeminen, lounasetu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Tulevalta asentajalta odotamme;

  • työkokemusta paloturvallisuus- tai sähköalalta
  • kykyä itsenäiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn muuttuvissa olosuhteissa
  • teknistä ongelmanratkaisukykyä ja tarkkuutta
  • asiakaspalvelualttiutta

Lisäksi edellytämme nuhteetonta taustaa sekä ajokorttia.

Eduksi luetaan;

  • laitetuntemus paloilmoittimista ja savunpoistosta
  • CADS/Autocad osaaminen
  • reipas, myynnillinen asenne ja halu kehittyä

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa alla olevasta valikosta, tai lähettämällä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekrytointi@turvakolmio.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ethän epäröi jättää hakemustasi!

Lisätietoja paikasta antaa;

Jarkko Heinonen

aluepäällikkö
010 202 6550
044 769 2563
jarkko.heinonen@turvakolmio.fi

Jätä hakemus